درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
موضوعات
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان کتاب های احمدگلستانی و آدرس ahmadgolestani.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 135
بازدید دیروز : 9
بازدید هفته : 144
بازدید ماه : 305
بازدید کل : 3464
تعداد مطالب : 145
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

کتاب های احمدگلستانی
تالیفات
یک شنبه 11 اسفند 1392برچسب:, :: 10:53 ::  نويسنده : گلستانی       

عدم موفقیت مولانا عبدالحمید جهت حضور در کنفرانس بررسی مشکلات جهان اسلام در مکه مکرمه

 

molana-17

 

شیخ الاسلام مولانا عبدالحمید به خاطر برخی ملاحظات و مسایل، موفق به حضور در کنفرانس بین المللی انجمن جهان اسلام نشدند.

به گزارش سنت آنلاین، این کنفرانس بین المللی همه‌ساله از سوی “رابطة العالم الإسلامی” برگزار می‌شود. کنفرانس “مشکلات جهان اسلام، راهکارها و همبستگی اسلامی” امروز یکشنبه ۱۱ اسفند‌ماه با حضور بیش از ۳۰۰ شخصیت اسلامی و رؤسای جمعیت‌ها و مراکز اسلامی از سراسر جهان، در مکه مکرمه آغاز و تا روز سه شنبه ۱۳ اسفندماه ادامه خواهد داشت.

این کنفرانس به بررسی راهکارهایی برای حل مشکلات ناشی از تفرقه و چند دستگی در میان امت اسلامی خواهد پرداخت.

از مولانا عبدالحمید به صورت رسمی دعوت بعمل آمده بود تا در این کنفرانس شرکت نماید.

ایشان، اما علیرغم عدم شرکت در این کنفرانس، طی نامه‌ای خطاب به دکتر “عبدالله بن عبدالمحسن الترکی”، دبیر کل رابطة العالم الإسلامی، عدم شرکت خویش را در این کنفرانس اعلام کردند.

امام جمعه اهل‌سنت زاهدان در بخشی از این نامه به اوضاع بحرانی و وخیم مسلمانان و کشورهای اسلامی اشاره کرده و یادآور شده‌اند: «امت اسلامی در عصر حاضر با مشکلات و بحران‌های بی‌سابقه‌ای مواجه است؛ اختلاف و بدگمانی بر کشورهای اسلامی سایه افکنده است، حقوق و کرامت انسانی لگدمال می شود، عدم تحقق مطالبات انسانی، شهروندی و آزادی‌های دینی و مذهبی جزو مهمترین دغدغه‌های اقلیت‌ها قومی، مذهبی و دینی در بسیاری از کشورهای اسلامی است، درگیری و اختلاف بعضی از حکومت‌ها با ملت خود، اوضاع را به جایی رسانیده است که حکومت‌ها از مذاکره با ملت‌های خویش خودداری نموده و متاسفانه در بین دولت‌های اسلامی نیز چنان اختلاف و سوءظن وجود دارد که برای حل بحران‌های جاری جهان اسلام با یکدیگر مذاکره و گفتگو ندارند.»

در بخشی دیگر از این نامه به “ناکارآمدی مداخلات غرب در بهبود اوضاع کشورهای اسلامی” اشاره شده و آمده است: «نیروهای بین المللی و غرب به هیچ وجه دنبال ایجاد آرامش، امنیت و آزادی در کشورهای اسلامی نیستند، بلکه آنها قبل از هر چیز به منافع سیاسی و اقتصادی خویش و همچنین به تامین امنیت رژیم اشغال‌گر اسرائیل می اندیشند و ایجاد جنگ و درگیری در سرزمین‌های اسلامی، به ویژه خاورمیانه، را در راستای رسیدن به اهداف خود می دانند.»

مدیر دارالعلوم زاهدان در ادامه این نامه، “ایجاد هیئت متفکرین و علمای اسلام” را به عنوان تنها راه حل بحران موجود پیشنهاد کرده و خاطرنشان می کنند: «با توجه به اینکه ملت‌های مسلمان هنوز به علمای خود احتران قایل بوده و از آنها حرف‌شنوی دارند، تنها راه‌حل بحران موجود ایجاد هیئتی متشکل از علما، متفکرین، نخبگان و داعیان مخلص و برجسته جهان اسلام می باشد، که این هیئت در راستای گفتگو با دولت‌های اسلامی، احزاب و گرایش‌های مختلف،‌جهت تعدیل و اصلاح برخی تفکرات گام بردارد تا بتواند آنها را پای میز مذاکره بکشاند.»

ایشان در پایان ضمن عذرخواهی از عدم حضور در این کنفرانس، موفقیت این کنفرانس را در راستای حل مشکلات جهان اسلام از خداوند متعال خواستار شدند.

 

                                                                          منبع : سنت آنلاین



شنبه 10 اسفند 1392برچسب:, :: 7:49 ::  نويسنده : گلستانی       

حذف فیلم ضداسلامی از یوتیوب با حکم دادگاه آمریکا

 

336996_221

 

یوتیوپ با حکم دادگاه، فیلم موهن درباره پیامبر اسلام را حذف کرد.

یک دادگاه سراسری آمریکا با صدور حکمی دستور حذف فیلم موهون علیه اسلام با عنوان “بی گناهی مسلمانان” را در سایت یوتیوپ صادر کرد. یوتیوپ نیز پس از دریافت حکم این دادگاه، این فیلم را از سایت خود حذف کرد.

این حکم دادگاه تجدیدنظر در منطقه ششم قضایی آمریکا و به درخواست شکایت خانم “سیندی لی گارسیا” بازیگر این فیلم صادر شد.

او گفته است که تهیه کنندگان فیلم، وی را فریب داده اند زیرا سناریوی فیلم را برخلاف توافق تغییر دادند تا فیلم ضداسلامی شود. آنها همچنین بدون اطلاع و هماهنگی، برای وی در این فیلم نقشی ضداسلامی تعریف کرده بودند . این نقش قبل از این در سناریوی اولیه فیلم وجود نداشت.

یوتیوب قبل از این در برابر درخواست های مختلف برای حذف فیلم، مقاومت کرده بود زیرا معتقد بود فیلم مغایرتی با قوانین آمریکا ندارد. یوتیوب تاکنون ضمن پافشاری بر این مسئله که محتوای فیلم با معیارها و موازین قانونی مغایر نیست از حذف فیلم خودداری می کرد.

یوتیوب که در مالکیت گوگل قرار دارد اضافه کرد: تنها ارسال کننده فیلم، حق دارد فیلم منتشر شده در سایت را حذف کند. این سایت همچنین تاکید می کرد گارسیا بازیگر این فیلم هم حقی برای حذف این فیلم از یوتیوب ندارد.

به دنبال این موضع مدیران یوتیوب، گارسیا با ارائه شکایتی به دادگاه خواستار صدور حکم قضایی برای حذف فیلم شد. او مدعی است تهیه کننده فیلم یعنی “نقولا باسیلی نقولا” سناریویی داده بود که هیچ اشاره ای به مسلمانان و پیامبر اسلام نداشت.

انتشار این فیلم در یوتیوپ باعث موجی از خشم در  میان مردم کشورهای اسلامی و اعتراضات گسترده خشونت آمیز و خونین تبدیل شد. در این اعتراضات دهها نفر کشته شدند.

در شهر بنغازی دومین شهر مهم لیبی، اعتراضات به فیلم به حمله مسلحانه به ساختمان کنسولگری آمریکا کشیده شد. در این حمله مهاجمان مسلح به کنسولوگری آمریکا، ۴ آمریکایی از جمله سفیر این کشور در لیبی را کشتند.

منبع: عصر ایران



 
 

 

شرکت کنندگان در نشستی با عنوان« اسلام در بلژیک؛ 40 سال رسمیت» بیان  کردند که بلژیک به دلیل داشتن رفتار مناسب و برابر با مسلمانان که زمینه  های برگزاری آموزه های دینی آزادانه را فراهم می آورد؛ نمونه ای موثر برای  سایر کشورهای اروپایی محسوب می شود. بر اساس گزارش پایگاه روزنامه البشایر؛ « عبدالله بوصوف» دبیر کل شورای  اسلامی بلژیک با اشاره به برخی از حقوق مسلمانان گفت: آموزش های اسلامی از  دوره ابتدایی به دانش آموزان  تدریس می گردد. بوصوف همچنین ضمن یادآوری موفقیت های اسلام در بلژیک تاکید کرد: بلژیک حدود  40 سال است که اسلام را یک دین رسمی معرفی کرده و در این زمینه از بسیاری  از کشورهای اروپایی پیشی گرفت. از سوی دیگر « خالد حاجی » دبیر کل شورای اروپایی علمای مسلمان تصریح کرد :  برخورد بلژیک با اسلام مثبت ارزیابی می شود و مسلمانان این کشور آزادی  کامل دارند؛ اما برای ایجاد همزیستی نیازمند تلاش بیشتر هستیم. لازم به ذکر است که در حال حاضر 6 درصد از جمعیت بلژیک را مسلمانان تشکیل  می دهند که برای عبادت خود صدها مسجد و مرکز اسلامی تاسیس نموده اند .

 

                                                                        منبع : وااسلاماه



جمعه 9 اسفند 1392برچسب:, :: 7:52 ::  نويسنده : گلستانی       

خبرگزاری فارس: ‌یارانه حذف نمی‌شود/ تورم روز گذشته به 33 درصد رسید/ آغاز مرحله دوم هدفمندی یار‌نه‌ها در سال 93

 

 

روحانی در گفت‌و‌گوی زنده تلویریونی با مر‌دم هرمزگان:‌یارانه حذف نمی‌شود/ تورم روز گذشته به 33 درصد رسید/ آغاز مرحله دوم هدفمندی یار‌نه‌ها در سال 93رئیس‌جمهور با بیان اینکه ‌یارانه نقدی حذف نمی‌شود، گفت: تورم در روز گذشته به 33 درصد رسید.

 

لطفا ادامه مطلب را کلیک کنید



ادامه مطلب ...


پنج شنبه 8 اسفند 1392برچسب:, :: 11:42 ::  نويسنده : گلستانی       

دادگاهی در کانادا یک متخصص بیهوشی در این کشور که  بیماران خود را پس از تزریق دارو و بی‌حس‌شدن بدنشان مورد سوء استفاده جنسی  قرار می‌داد، به ده سال زندان محکوم کرد.

دکتر جرج دودنات، ۶۵ ساله، در دادگاه به آزار جنسی  و تجاوز به ۲۱ بیمار خود متهم شده بود و اکنون با مجرم شناخته شدن علاوه  بر ابطال پروانه کار و طبابت، به تحمل ده سال زندان محکوم شده است.

قربانیان دکتر دودنات که زنانی در محدوده سنی ۲۵  تا ۷۵ سال هستند، به دادگاه گفته اند هنگامی که او شروع به آزار جنسی آنها  می‌کرده، هنوز هوشیار بودند اما دیگر نمی‌توانستند (به علت تزریق دارو)  اعضای بدنشان را حرکت دهند.

به غیر از یک مورد، تمامی این موارد اذیت و آزار  جنسی در بیمارستان عمومی نورث یورک شهر تورنتو و در حد فاصل سالهای  ۲۰۱۰-۲۰۰۶ روی داده است.

دکتر جرج دودنات در جریان دادگاه مدعی شده بود که  اثرات داروهای بیهوشی باعث شده بیماران او با "توهم مورد آزار جنسی قرار  گرفتن" روبرو شوند.

 

                                                                         منبع : وااسلاماه



چهار شنبه 7 اسفند 1392برچسب:, :: 18:16 ::  نويسنده : گلستانی       

دولت میانمار مسئول جنایات انسانی در این کشور است

 

8588081679887484569929410070

 

سازمان حقوق بشر جنوب شرق آسیا موسوم به «فورتیفای رایتس» با صدور گزارشی اعلام کرد: ملت میانمار و مقامات دولت مرکزی این کشور مرتکب جنایت علیه بشریت شده‌اند.

این سازمان حقوق بشری با انتشار گزارشی با عنوان «میانمار؛ لغو اقدامات و محدودیت‌های توهین‌آمیز علیه مسلمانان روهینگیا»، اسنادی را افشا کرد که دخالت دولت میانمار در کشتار اقلیت روهینگیا را نشان می‌دهد. این گزارش موارد نقض حقوق بشر در میانمار از جمله محدودیت ازدواج و فرزندآوری برای مسلمانان روهینگیا را مورد توجه قرار داده است. متیو اسمیت، مدیرعامل این سازمان حقوق بشری می‌گوید: تأثیرات این محدودیت‌ها بسیار شدید است و دهه‌ها است که از آن‌ها سندسازی به عمل می‌آید اما بنابر دستورات رسمی این اسناد تاکنون از دسترس عموم خارج بوده است. وی افزود: این معماری تجاوز به حقوق اقلیت مسلمان در میانمار منجر به بی‌ثباتی سیاسی و خشونت شده و باید به سرعت از میان برداشته شود. در ادامه گزارش سازمان حقوق بشر جنوب شرق آسیا آمده است: سیاست ممنوعیت بیش از دو بچه برای اقلیت روهینگیا و سیاست لزوم دریافت مجوز دولتی برای ازدواج به منظور کنترل جمعیت مسلمانان از جمله سیاست‌های غیرانسانی دولت میانمار است. اسمیت می‌گوید: دولت میانمار به صورت سیستماتیک مسلمانان روهینگیا را بر مبنای نژاد، دین و جنسیتشان مورد آزار قرار می‌دهد. در این میان بانوان روهینگیا به جرم مسلمان بودن و نیز زن بودن در معرض شدیدترین خشونت‌ها هستند. این گزارش همچنین مستنداتی از گفته‌های مقامات دولتی میانمار در مورد مسلمانان روهینگیا ارائه کرده است. گزارش سازمان حقوق بشری «فورتیفای رایتس» در پایان پذیرفته شدن حق شهروندی مسلمانان روهینگیا و برخورداری آن‌ها از حقوق یکسان را خواستار شده است. سازمان «فورتیفای رایتس»(Fortify Rights) یک سازمان مستقل حقوق بشری است که به تازگی برای رسیدگی به امور حقوق بشر منطقه جنوب شرق آسیا کار خود را آغاز کرده است. این سازمان در آمریکا و سوئیس به ثبت رسیده و مقر آن در بانکوک است.

منبع: ایکنا



چهار شنبه 7 اسفند 1392برچسب:, :: 18:9 ::  نويسنده : گلستانی       

روحانی: فرقی بین حقوق شهروندی شیعه و سنی وجود ندارد

 

ruhani-hormozgan

دکتر حسن روحانی، طی سخنانی در جمع مردم بندرعباس اظهار داشت: فرقی بین حقوق شهروندی شیعه و سنی وجود ندارد. رئیس جمهور کشورمان که روز سه‌شنبه (۶ اسفند ۹۲) در جریان بازدید از استان هرمزگان سخنرانی می‌کرد، تاکید نمود که دولتش از ابتدا به مردم ایران قول داده همه به طور مساوی از حقوق شهروندی برخوردار شوند و به این وعده پایبند است. دکتر روحانی همچنین به حق تقدم اهالی بومی در برخورداری از امکانات محلی اشاره کرد و گفت: “تاکید می‌کنم که باید در هر استانی از جمله هرمزگان برای کار و اشتغال و فعالیت اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی، مردم همان استان حق تقدم داشته باشند.” دکتر حسن روحانی در سخنرانی خود گفت: جمهوری اسلامی ایران باید برای “یک تحول بزرگ در مسائل اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و سیاست خارجی” آماده شود. وی در تشریح این تحول در عرصه اقتصادی، به تسهیلاتی برای صادرات کالاهای ایرانی، توسعه تولید فرآورده‌های نفتی، پالایشگاهی، پتروشیمی و افزایش فعالیت مناطق آزاد و مناطق ویژه اقتصادی اشاره کرد. روحانی موضوع یارانه‌ها را نیز مطرح کرد و قول داد حق یارانه نقدی از کسانی که به آن نیازمند هستند سلب نخواهد شد. وی گفت: “طبق قانونی که اخیرا توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شده به همه آنهایی که نیازمند و متقاضی یارانه هستند، یارانه نقدی پرداخت می‌شود؛ البته معیار نیازمندی افراد را قانون مشخص خواهد کرد.” رییس جمهوری کشورمان خاطرنشان کرد: هدف دولت در مرحله بعدی هدفمندی یارانه‌ها، فراهم آوردن زمینه “رونق تولید، اشتغال، امنیت غذایی و سلامت” است. روحانی درباره تحریم‌های اقتصادی تاکید کرد که دولت وی اجازه نخواهد حقوقی مثل حق هسته‌ای، صادرات، آزادی تجارت، مبادلات پولی و بانکی و توسعه از مردم ایران سلب شود. وی در این زمینه افزود: “ما مذاکرات نهایی را با قدرت‌های بزرگ برای حل و فصل مسائل هسته‌ای از جمله برداشتن همه تحریم‌هایی که ناروا علیه ملت ایران وضع شده آغاز کرده‌ایم.” حسن روحانی در پایان سخنرانی خود در بندرعباس اظهار داشت: “درست است که امروز شما مشکلاتی در زمینه اشتغال، بهداشت و درمان، آموزش عالی و جاده‌ها – مخصوصا جاده ساحلی- دارید، اما این قدم‌ها در همین سال‌ها برداشته می‌شود؛ این دولت به قولی که به مردم می‌دهد در همین دوره عمل می‌کند.

منبع: سنی آنلاین



چهار شنبه 7 اسفند 1392برچسب:, :: 18:4 ::  نويسنده : گلستانی       

امام جمعه ی آزادشهر: با اعدام میانه ی خوبی ندارم

 

87237

مولانا محمد حسین گرگیچ، امام جمعه ی اهل سنت آزاد شهر، از روحانیون با نفوذ اهل سنت در ایران است. وی یکی از روحانیون منتقد حکومت ایران است که همواره در دفاع از حقوق اهل سنت ایران پیش رو بوده است مولانا گرگیج، در کنار فعالیت های مذهبی خود نقش میانجی در آزادی دو سرباز را که توسط گروه های تندروی مسلح به گروگان گرفته شده بودند نیز، در کارنامه ی خود دارد. فعالیت های بشردوستانه ی این امام جمعه، در کسب رضایت از خانواده ی مقتولین برای نجات زندانیان محکوم اعدام نیز، وی را شهره ی عموم مردم منطقه کرده است. وی تا کنون موفق به نجات ۳۰ زندانی محکوم به اعدام از مرگ شده است…

شما امام جمعه ی اهل سنت آزاد شهر هستید. آیا تلاش برای نجات شهروندان محکوم به اعدام از مرگ، جزئی از وظایف رسمی شما به عنوان امام جمعه است یا این فعالیت یک تصمیم شخصی و داوطلبانه از سوی شماست؟

خیر؛ این موضوع به عنوان امام جمعه از وظایف رسمی بنده نیست بلکه یک انگیزه ی بشردوستانه هست؛ طبق آیه ی ۳۲ سوره ی مائده (وَ مَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا) و هـرکـس نفسی را زنـده کـنـد، گویا همه ی مردم را زنده کرده است.

شما تاکنون بیش از ۳۰ زندانی محکوم به اعدام را از مرگ نجات داده اید؛ این آمار بسیار بالایی است. هدف شما از این کار چه بوده است؟ آیا شما کلاً با اعدام مخالف اید؟

هدف رضامندی خدا بوده است. مواردی را که شرع اسلامی استثناء کرده است (وَلَا یَقْتُلُونَ النَّفْسَ الَّتِی حَرَّمَ اللَّهُ إِلَّا بِالْحَقِّ) [ترجمه: و انسانی را که خداوند خونش را حرام کرده است، به قتل نمی رسانند؛ مگر به حق] که به عنوان حدود شرعی شناخته شده اند و از حیطه ی قدرت بشر خارج هستند. در بقیه ی موارد با اعدام میانه ی خوبی ندارم. چه خوش گفت فردوسی پاکزاد، که رحمت بر آن تربت پاک باد، میازار موری که دانه کش است، که جان دارد و جان شیرین خوش است.

افرادی که از مرگ نجات یافته اند، چه افرادی هستند؟ آیا اتهامات آن ها برای شما مهم بوده است؛ یعنی فقط به سراغ زندانیان قتل عمد رفته اید یا بدون توجه به اتهام، تنها به صرف محکومیت به اعدام مورد توجه شما قرار گرفته اند؟

بیش تر افرادی را که مرتکب قتل عمد بوده اند، نجات داده ام؛ چون در این زمینه توانسته ام وساطت کنم و اختیار عفو با اولیای مقتول هست و وساطت کردن از نظر شرعی مشکلی ندارد و فردی که قصاصاً محکوم به اعدام شده است، مورد توجه بنده قرار می گیرد و مسئله را پیگیری می کنم. طبق آیه ی ۱۷۸ سوره ی بقره (فَمَنْ عُفِیَ لَهُ مِنْ أَخِیهِ شَیْءٌ فَاتِّبَاعٌ بِالْمَعْرُوفِ وَأَدَاء إِلَیْهِ بِإِحْسَانٍ)، پس اگر کسى از سوى برادر (دینى) خود، چیزى به او بخشیده شود، (و حکم قصاص او، تبدیل به خون بها گردد،) باید از راه پسندیده پیروى کند. (و صاحب خون، حال پرداخت کننده ی دیه را در نظر بگیرد.) و او [= قاتل] نیز، به نیکى دیه را (به ولى مقتول) بپردازد و در آن، کوتاهی نکند.

آیا نجات یافتگان تماماً از پیروان اهل سنت بوده اند؟ یعنی اعتقادات مذهبی آن ها برای شما مهم بوده است؟

خیر، مذهب برای بنده ملاک نبوده بلکه انسانیت ملاک بوده است و در این ۳۰ مورد وساطت، براداران شیعه اگر اکثریت را نداشته اند حداقل نصف این ۳۰ مورد بوده اند…

شما از چه شیوه ای برای فعالیت های خود استفاده می کنید؟ آیا مثلاً هزینه ی مالی می کنید، یا صرفاً پا درمیانی به عنوان ریش سفید؛ یا این که از باورهای مذهبی مردم هم برای جلب رضایت استفاده می کنید؟

بنده هزینه ی مالی نمی کنم. فقط پا درمیانی دلسوزانه به عنوان یک روحانی کرده ام و از افراد ذی نفوذ و شاخصین اقوام، ریش سفیدان و سایر روحانیون تقاضای همکاری داشته ام و هم چنین از باورهای مذهبی هم برای جلب رضایت استفاده نموده ام.

فعالیت های شما سازمان یافته یا گروهی است یا اقدامی فردی است؟ برنامه ای برای گسترش نجات محکومان به اعدام دارید؟

اقدامی فردی است، بله برنامه دارم.

آیا شما حاضرید برای نجات جان مرزبانانی که اخیراً در مرز بلوچستان به گروگان گرفته شده اند و در معرض خطر قرار دارند، تلاش کنید؟ نظر شما درباره ی این واقعه چیست؟

بله، همان طور که قبلاً در چنین موردی دو گروگان را نجات دادم، در این مورد هم به گروگان گیرها نامه ی رسمی زدم و خواستار آزادی بی قید و شرط آن ها شدم و نظرم در مورد چنین کارهایی در آن نامه عنوان شده است. بنده با هرگونه ترور و گروگان گیری یا عملیات انتحاری مخالف هستم. لازم به ذکر است، قتل یک انسان مومن گناه بسیار بزرگی است. خداوند در قرآن کریم می فرماید: (وَمَنْ یَقْتُلْ مُؤْمِنًا مُتَعَمِّدًا فَجَزَاؤُهُ جَهَنَّمُ خَالِدًا فِیهَا وَغَضِبَ اللَّهُ عَلَیْهِ وَلَعَنَهُ وَأَعَدَّ لَهُ عَذَابًا عَظِیمًا) توجه داشته باشید که اگر از عذاب دنیا (اعدام) نجات پیدا کنید، عذاب آخرت خداوند بزرگ تر است و باید جواب گو باشید. تعداد زیادی از قاتلین عمد، جلوی چشم مردم اعدام شده اند و مورد عفو قرار نگرفته اند و نکته ی بعدی این که افراد نجات پیدا کرده از اعدام، دیه ی مالی پرداخت کرده اند که این مبلغ برایشان بسیار سنگین بوده و مجبور شده اند همه ی هستی خود را از دست بدهند.

 

                                                                                منبع : سنت آنلاین



دو شنبه 5 اسفند 1392برچسب:, :: 8:19 ::  نويسنده : گلستانی       
فتواي اخير مقام رهبري آبي بر روي آتش بود

خبرگزاري فارس: مدير و مدرس حوزه علميه سعديه شهرستان كلاله استان گلستان گفت: فتواي اخير مقام معظم رهبري در خصوص عدم توهين به مقدسات اهل تسنن آبي بر روي آتش بود.

خبرگزاری فارس: فتواي اخير مقام رهبري آبي بر روي آتش بود

طه آخوند فروزش در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به مدينه منوره گفت: هر مذهبي، مقدساتي دارد كه ريشه آن مذهب هستند، اگر به آنها توهين شود مشكلاتي پيش مي آيد كه شايد كنترل آن مشكل باشد.وي گفت: متاسفانه در مذاهب گوناگون افراد فريب خورده و تندرويي وجود دارند كه دانسته و يا ندانسته با اقداماتشان در راستاي اختلاف افكني گام بر مي دارند.وي افزود: توهين به يكي از همسران پيامبر از اين نوع بود كه خوشبختانه رهبر معظم انقلاب با فتوايي كه صادر كردند آبي بر روي آتش ريخته شد.مدير و مدرس حوزه علميه سعديه شهرستان كلاله در اين خصوص افزود: اهل تسنن از اين اقدام به جا و صحيح حضرت آيت الله خامنه اي كمال تشكر و قدرداني را دارند كه جلوي ايجاد فتنه جديدي را گرفتند.وي در ادامه با اشاره به موسم حج گفت: حج فريضه اي الهي و يكي از اركان اسلام است كه اشكالي ظاهري و باطني دارد.وي افزود: آنچه در اين فريضه مهم است دقت نظر در روح و فلسفه حج است هر چند اعمال ظاهري آن نيز مهم بوده و بايد در آن دقت شود.وي خاطرنشان ساخت: مسلمانان بايد در موسم حج به راز و حكمت آن بپردازند و آن چيزي نيست جز وحدت و اتحاد مسلمانان.فروزش از حج به عنوان يك كنگره بين المللي ياد كرد و گفت: خداوند مسلمانان را به نماز فراخوانده است كه طي پنج نوبت در روز اقامه مي شود.وي در اين زمينه گفت: همين نماز هفته اي يك بار در روز جمعه به عنوان نماز جمعه برپا مي شود و هدف از آن نزديك تر شدن مسلمانان يك منطقه به يكديگر است.وي گفت: همين تجمع در اعيادي مثل عيد قربان و عيد فطر نمودي بيشتر پيدا مي كند و در اين فرائض نيز خداوند به دنبال اتحاد بيشتر مسلمانان است.مدير و مدرس حوزه علميه سعديه شهرستان كلاله خاطر نشان ساخت: در طول سال نيز خداوند يك بار مسلمانان را به موسم حج دعوت مي كند تا با پرستش او و شهادت به يگانگي خداوند وحدت خود را در سطح بين المللي به نمايش بگذارند.فروزش موسم حج را يك فرصت طلايي براي وحدت مسلمانان ذكر كرد و گفت: مسلمانان بايد با هوشياري از اين فرصت بي نظير و طلايي نهايت استفاده را در خصوص وحدت و حل مشكلات جهان اسلام ببرند.وي همچنين با اشاره به آتش زدن قرآن توسط يك كشيش آمريكايي گفت: قطعا اين جسارت اولين توهين و آخرين آن نبوده و نخواهد بود، مسلمانان بايد از اين اقدام دشمن آگاه شوند كه دشمنان چقدر نسبت به اسلام كينه دارند كه حاضرند به مقدس ترين كتاب آسماني توهين كنند.مدير و مدرس حوزه علميه سعديه شهرستان كلاله در اين زمينه افزود: اما آنچه خداوند خواست برخلاف شيطنت دشمنان، مسلمانان در سراسر جهان به صحنه آمده و اين عمل ننگين را محكوم كردند و همين مسئله باعث وحدت آنان شد.وي در خاتمه از نماينده ولي فقيه و سرپرست حجاج ايراني به خاطر انتشار نشريه زائر ويژه اهل تسنن در موسم حج تقدير تشکر کرد

                                                                       منبع : خبرگزاری فارس



یک شنبه 4 اسفند 1392برچسب:, :: 16:14 ::  نويسنده : گلستانی       

آزاد اندیشی با شعار نمی شود!

 

IMG19322022_0آ

آنهایی که زنجیر می بندند به پای مردم ، که تاثیری روی عقلشان ندارند ولی به هر حال این یک کنایه است که عقل مردم را می خواهند دربند بکنند. آنها جنایت می کنند، نسبت به حق بشری و خواست خداوند. این حق مردم است آنهایی که می توانند وظیفه دارند استنباط کنند آنهایی که نمی توانند در احکامشان در مسائل عادی شان باید تقلید بکنند که خوب روشنه اما عقیده دیگر قابل تقلید نیست، آنجا فقط آدم می تواند خلافش را نگوید.

آیت الله هاشمی رفسنجانی در سخنرانی بسیار صریح و انتقادی خود در مراسم جایزه کتاب سال نکات شفافی را درباره لزوم آزاد اندیشی دینی و پرهیز از سانسور و محاکمه عقاید افراد بیان کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی، گزیده ای از متن و فیلم منتشر نشده ازاین سخنان در پی می آید:

عقل محور اصلی است و آزاداندیشی از آنجا معنا پیدا می کند و وظیفه می شود نه اینکه فقط یک حق. حق است وظیفه هم هست ما باید تلاش کنیم خودمان را با واقعیت به حق برسانیم که این بسیار مهم است.

آنهایی که زنجیر می بندند به پای مردم ، که تاثیری روی عقلشان ندارند ولی به هر حال این یک کنایه است که عقل مردم را می خواهند دربند بکنند. آنها جنایت می کنند، نسبت به حق بشری و خواست خداوند. این حق مردم است که تفکر کنند به خصوص دانشمندان و صاحبان دانش که قدری مسئولیت آنها بالاتر است.

خوب در این فضایی که عرض کردم حالا کسانی پیدا بشوند که به خودشان اجازه بدهند و حق مردم را سلب بکنند و بگویند شما تفکر نداشته باشید، حالا نمی توانند بگویند در قلبتان نباشد چون کسی نمی تواند روی قلب افراد اقدامی بکند!، اگر مردم بفهمند اینکه تفتیش عقاید حرام است و گناه است برای این که شما بخواهی فشار بیاوری تا بفهمی من چه می گویم چه فکر می کنم؟.

الان در بسیاری از برخوردهای پلیس ها و امنیتی ها حتی دادگاهها متاسفانه می روند به سراغ اینکه ببینند در قلب او چه می گذرد و تفکر او چه هست؟ خوب این از همان جرم های بسیار بزرگ است. شخص باید آزاد باشد تا بهتر فکر بکند و هیچ هم نگران نباشد که چی بدست آورده، با این وضع من فکر می کنم یکی از وظایف قطعی وزارت ارشاد با همین کلمه ارشاد بار سنگینی روی دوش می آید، باید وسائل آزاد اندیشی مردم را فراهم کند.

خوب ما به عنوان مسلمان در یک چهارچوبی آزاد اندیشی داریم وقتی از آن چهارچوب بیرون می رویم، مشکلاتی پیدا می کنید من هم الان روی آنها خیلی تاکید ندارم. آزاد اندیشی دینی برای ما حالا مسلمانها بالاخره در دین ما حجیت دارد، منابع مشخص دارد، یکی اش قرآن یکی روایات البته روایات صحیح که اون خیلی آسان نیست برای همه که روایت صحیح را پیدا کنند و مهمترینش عقل است، اجماع هم یک سند بزرگی است، با تعبیر به اینکه یک منبع مستقل یا وابسته است ولی به هر حال فقهای ما از اینها استفاده می کنند.

آنهایی که می توانند وظیفه دارند استنباط کنند آنهایی که نمی توانند در احکامشان در مسائل عادی شان باید تقلید بکنند که خوب روشنه اما عقیده دیگر قابل تقلید نیست، آنجا فقط آدم می تواند خلافش را نگوید. من فقط می خواهم بگویم که در جامعه ما مسلمانها به یک شکلی این اصل اسلامی جای خودش را باز بکند.

البته اگر دست و پای آزاد اندیشان را ببندیم، اگر قلم را بشکنیم اگر کتاب را سانسور کنیم این ها برخلاف نظام اسلامی است. ممکن است یک مصالحی گاهی ایجاب کند بعضی بحث ها مطرح نشود اینها بحث های دیگری است. انسان می تواند تحقیق کند لااقل مطمئن باشد تا تحقیقش، در خوانش است در دست خودش است و منتشر نشده ،آن کاملا آزاد است.

درست نیست که ما اگر کسی را برای یک مسئله ای متهم کردیم و به زندان بردیم بیاییم خانه و کتابخانه اش را بگردیم ببینیم آنجا چی نوشته و از این نوشته ها برای محکوم کردن استفاده بکنیم.

قطعا نمی شود توجیه دینی کرد، خوب تفکرش بوده که روی کاغذ آورده، حقش هم بوده، شماها همه حقتونه، باید ما هم این کار را بکنیم به هر حال عوامل مهمی برای تبادل افکار در اسلام تعبیر شده، ما مناظره ها را آلوده می کنیم به تعصباتی که آن تعصب ها آن مناظره ها را هم خراب می کند، این درست نیست.

مناظره هایی در گذشته بوده که خیلی سازنده بوده ، الان باید دو دانشمند در مقابل هم بنشینند و آزادانه و با اشتیاق افکارشان را مطرح بکنند، خوب آن یکی هم نقادی بکند، این یکی هم برعکس بگوید، قطعا به یک نتیجه ای خواهند رسید، انشا الله این فضا را سعی بکند وزارت ارشاد مخصوصا آقای جنتی که در نیمه راه الان هستند، حرکت مثبتی را انجام می دهند سال آینده بتوانیم نمونه کتاب های نیرومندتری در مسائل اساسی جامعه داشته باشیم.

 

                                                                    منبع : سنت آنلاین

 

 

 

 

 



پنج شنبه 1 اسفند 1392برچسب:, :: 9:24 ::  نويسنده : گلستانی       

لغو حکم اعدام یک جوان و عفو اولیای مقتول پس از ۸ سال با وساطت مولانا گرگیج

 

طی جلسه ای که امروز ۲۲ بهمن ماه ۹۲ در یکی از روستاهای توابع شهر فاضل آباد استان گلستان با حضور ریش سفیدان و علمای منطقه برگزار شد، خانواده یک جوان مقتول ، با اعلام رضایت از حکم قصاص منصرف شدند133

این خانواده علت رضایت خود را وساطت علمای اهل سنت بیان کردند.

۸ سال پیش در یکی از روستاهای توابع شهر فاضل آباد استان گلستان بین قوم بلوچ (براهویی) و ترکمن های منطقه درگیری رخ داده بود که به مرگ یک جوان بلوچ منجر گردید.

طبق قانون اسلامی جاری در محاکم ایران فرد قاتل در مقابل مقتول قصاص می شود. اما در صورت رضایت اولیای دم حکم قصاص ملغی و فرد آزاد می گردد.

بنابر اهمیت عفو گذشت و درخواست یارمحمد آخوند از علمای بزرگ ترکمن و طبق سفارشات اکید شیخ الاسلام مولانا عبدالحمید و تلاش و کوشش و وساطت مولانا محمدحسین گرگیج در طول این مدت(۸سال) اولیای دم از حکم قصاص منصرف شدند و رضایت دادند.

مولانا گرگیج در جلسه ای که به همین منظور منعقد شده بود طی سخنانی این عمل را روش خداپسندانه و کار بزرگی خواندند و افزود: همه اولا انسان هستیم سپس مسلمان و اهل سنت هستیم و باید همه طبق مشترکات پشتیبان یکدیگر باشیم و عفو وگذشت داشته باشیم. لذا همه برادریم و بعد از این حادثه باید دوستی و محبت ها بیشتر شود.

ایشان با بیان اینکه اختلاف  و تفرقه بزرگترین معضل در جامعه اسلامی است گفت: امروز می بینیم که مسلمانان بر اثر اختلاف و تفرقه به جان یکدیگر افتاده اند و یکدیگر را قربانی می کنند که نمونه اش را در برخی کشورها مانند سوریه، پاکستان ،عراق و افغانستان می بینیم.

خطیب جمعه اهل سنت آزادشهر در پایان خطاب به علماء و ریش سفیدان گفت: وظیفه شما این هست که به همه، به خصوص جوانان وحدت ،اخوت و برادری را بیاموزید و به آن ها تاکید کنید که قومیت فقط جهت شناخت یکدیگر است.

لازم به ذکر است مولانا گرگیج طی این ۳۵ سال خدمت در استان گلستان تا کنون موفق شده بیش از ۳۰ نفر محکوم به اعدام را از سراسر کشور اعم از شیعه و سنی و همه اقوام با وساطت خود از چوبه دار پایین بکشد و رضایت خانواده های مقتول را بگیرد.

                                                      منبع : سایت رسمی مولانا گرگیج



پنج شنبه 1 اسفند 1392برچسب:, :: 9:17 ::  نويسنده : گلستانی       

 

گروگان‌گیری و ایجاد ناامنی ظلم بزرگی به جامعه اهل سنت بوده و به ضرر ملت ایران

 

molana_eid

مولانا عبدالحمید ضمن محکومیت گروگان‌گیری و ایجاد ناامنی با هر انگیزه ای، آن را “ظلم بزرگی به جامعه اهل سنت” و “به ضرر ملت ایران” دانستند.

امام جمعه اهل سنت زاهدان در بخشی از خطبه های نماز جمعه (۲۵ بهمن ۱۳۹۲) ضمن اظهار خرسندی از شرایط و فضای جاری در کشور، آن را “نتیجه پیروزی انقلاب و بوجود آمدن بیداری اسلامی در جهان” ‌دانستند و خاطرنشان کردند: الحمدلله شرایط امروز کشور بسیار خوب است و مردم بد را از خوب تشخیص داده و مسایل را تحلیل می کنند. ملت به خوبی می داند که در دولت جدید از سرمایه گذاری و سرمایه گذاران حمایت می شود. این دولت خواستار اشتغال‌زایی، راه اندازی کارخانجات و رفع تورم است. لذا ما به سیاست‌های این دولت خوش‌بین هستیم که استان و کشور ما به سوی آبادانی و پیشرفت گام بردارد. امام جمعه اهل سنت زاهدان به موضوع مذاکرات هسته ای کشور اشاره کردند و اظهار داشتند: موضوع هسته ای یکی از مشکلات بزرگی بود که دامن‌گیر ملت ایران بود، اما الحمدلله با مذاکرات‌های اخیر و بازرسی از نیروگاههای کشور مشخص شد که ملت ایران دنبال سلاح هسته ای نیست، بلکه ملت ایران دنبال فناوری صلح آمیز هسته ای است و برخورداری از فناوری صلح آمیز هسته ای حق ملت ایران بوده و هیچ قدرتی حق ندارد عدم دسترسی به این فناوری را بر ملت ما تحمیل کند. خطیب جمعه اهل سنت زاهدان “رفع تبعیض” و “بها دادن به اقوام و مذاهب” را از رویکردهای اصلی دولت جدید دانستند و خاطرنشان نمودند: دولت جدید دنبال آن‌ست که به اقوام و مذاهب بها داده، تبعیض و نابرابری را برطرف نموده و اجرای قانون را در جامعه حاکم کند. از اهداف دکتر روحانی، که با اجماع نسبی ملت روی کار آمده است، این بود که در کشور قانون اجرا شده و همه ملت به عنوان شهروند درجه اول ایرانی محسوب شوند. مدیر دارالعلوم زاهدان در ادامه سخنانشان بر لزوم “بکارگیری افراد بر حسب شایسته سالاری” تاکید کردند و گفتند: انتظار ملت آن است که تبعیض و نابرابری از میان برداشته شده و از توانمندان و شایستگان همه اقوام و مذاهب استفاده شود. استخدام‌ها نه بر حسب قوم سالاری و مذهب سالاری، بلکه بر حسب شایسته سالاری انجام گیرند. اینکه همه ملت ایران در مقابل قانون با یکدیگر برابر بوده و از همه توانمندان ملت در اداره مملکت و مراکز قدرت استفاده شود، سخن رئیس جمهور کشور و سیاست دولت جدید است و این سیاست، سیاست بسیار درستی است که می تواند امنیت پایدار و وحدت ملی را در پی داشته باشد. مولانا عبدالحمید ضمن محکوم کردن گروگان‌گیری اخیر که تعدادی از مرزبان جمهوری اسلامی ایران به گروگان گرفته شده اند، افزودند: در تمامی شرایط، به ویژه در شرایط کنونی کشور که ملت ایران، اعم از اقوام و مذاهب و… به آینده کشور امیدوار شده اند، راه بندانی، گروگان‌گیری و ایجاد ناامنی به هیچ وجه، خصوصا در شرایط کنونی، درست نیست. گروگانگیری تحت هر شرایط و عنوان و انگیزه ای انجام گیرد نادرست است. ایجاد ناامنی مانع سرمایه گذاری سرمایه گذاران در استان می شود که این چیز به ضرر مردم استان، اعم از شیعه و سنی است. ایشان تاکید کردند: کسانی که در داخل یا خارج از مرزها دنبال بمب‌گذاری، گروگان‌گیری و ایجاد هرگونه ناامنی هستند بدانند که ایجاد ناامنی ظلم بزرگی به جامعه اهل سنت بوده و به ضرر ملت ایران است. جامعه اهل سنت در سیستان و بلوچستان و در سطح ایران ناامنی و گروگانگیری را قبول نکرده و هر کسی که دست به گروگان‌گیری و ناامنی می زند را محکوم می کنند، افرادی که دست به گروگان‌گیری می زنند دوراندیشی ندارند، این افراد باید به فضای کنونی کشور که به حرف ملت گوش داده شده و حرف مخالفان شنیده می شود، فکر کنند. امام جمعه اهل سنت زاهدان افزودند: توصیه خیرخواهانه بنده به گروگان‌گیران این است که دست از این کارها بردارند و گروگان‌ها را آزاد کنند. اینها سربازان و مرزبانان جمهوری اسلامی بوده و خانواده آنها و همه ملت نگران آنها هستند. بنده خیرخواه همه شما و حتی خیرخواه مخالفان خود هستم. بنده در مسیر خیرخواهی ملت ایران اعم از شیعه و سنی فکر می کنم. مولانا عبدالحمید همچنین خطاب به مخالفان اظهار داشتند: در حال حاضر در ایران شرایطی حاکم است که به حرف مخالفان توجه شده و فضای گفتمان در کشور حاکم است، لذا شما نیز در هرجای دنیا که هستید می توانید با مسئولین گفتمان داشته باشید،‌ اما در کشور و استان ناامنی ایجاد نکنید. ما خواهان امنیت بوده و ناامنی را نمی پذیریم.

مسئولین در خصوص حل مشکلات شناسنامه‌ای افراد چاره‌ای بیندیشند امام جمعه اهل سنت زاهدان در بخش دیگری از سخنانشان به موضوع “رسیدگی به شناسنامه افراد” و “اعطای مجوز به بعضی روستاها” اشاره کرده و با بیان اینکه «این موارد جزو نگرانی‌های عمومی است» اظهار داشتند: مسئولین امر توجه داشته باشند که در شهرستان زاهدان و استان سیستان و بلوچستان شناسنامه بسیاری از افراد “مشکوک التابعة” یا “ممنوع الخدمات” زده شده است و تعداد این افراد به هزاران نفر می رسد، در حالی که نباید شناسنامه های این افراد برای همیشه در این وضعیت باقی بمانند. البته بنده نمی گویم که همه این افراد مورد ظلم و اجحاف قرار گرفته اند، اما اکثر این موارد به خاطر گزارشات غلط بوده و شناسنامه آنها از روی گزارش‌های ناشی از بغض و عداوت‌های محلی افراد با یکدیگر “مشکوک التابعة” یا “ممنوع الخدمات” زده شده اند. لذا مسئولین امر، استاندار هوشمند و وزارت کشور برای این موضوع فکری بیندیشند و حق را از باطل جدا کنند. ایشان در عین حال تاکید کردند: ما حامی شناسنامه های جعلی نیستیم، بلکه خواسته ما این است که کسانی که دارای شناسنامه و مدارک اصلی هستند در مسیر اجرای این قانون مورد ظلم و اجحاف قرار نگیرند. بسیاری از افراد که ایرانی الاصل هستند به خاطر فرار از سربازی و سایر مشکلاتی که در زمان رژیم گذشته موجود بوده است، شناسنامه نگرفته اند، ‌که مسئولین باید برای آنها فکری بردارند. خطیب جمعه اهل سنت زاهدان همچنین دستگیری کودکان و زنان بدون محرم توسط نیروی انتظامی و انتقال آنها به اردوگاهها را مورد انتقاد قرار داده و این اقدام را «مغایر با شئونات اسلامی» دانستند.

سازمان منابع طبیعی در زمینه اعطای مجوز بعضی از روستاها سختگیری نکند مولانا عبدالحمید دومین «نگرانی عمومی» را مورد یادآوری قرار داده و خاطرنشان کردند: شکایات متعددی موجود است که منابع طبیعی به ساخت و ساز بدون مجوز در بعضی از روستاها قدیمی گیر داده است، در حالی که قانون فقهی است که «القدیم یترک علی قدمه». لذا ساخت و ساز در روستاهای قدیمی نباید با مشکل مواجه شوند. همچنین روستاهایی که تازه ساخته شده اند نباید تخریب شوند، بلکه منابع طبیعی قبل از ساخته شدن این روستاها باید از آنها درخواست دریافت مجوز نماید و زمانی که مردم نیز دنبال مجوز هستند، به آنها مجوز داده شده ودر این زمینه سختگیری نشود. سازمان منابع طبیعی چاهها و املاک تاریخی و قدیمی مردم، ‌که قدمت صدساله و دویست ساله داشته اما فاقد سند هستند، را نیز در نظر گرفته، با مردم همکاری نماید و مردمی حرکت کند. ایشان خطاب به مسئولین شهرداری شهرستان زاهدان نیز اظهار داشتند: توصیه بنده به مسئولین محترم شهرداری این است که قبل از اینکه مردم خانه ای می سازند از آنها درخواست دریافت مجوز شود، نه اینکه پس از ساخته شدن از طریق قطع آب و برق و تخریب خانه، مورد تهدید قرار گیرند. مولانا عبدالحمید ضرورت دریافت سند ازدواج و سند املاک را مورد تاکید و توصیه قرار دادند.

مولانا عبدالحمید همچنین “تجارت‌های ناسالم و ناصحیح” را مورد نکوهش قرار داده و ضمن تاکید بر لزوم توجه به سرمایه گذاری و توسعه تجاری منطقه، خاطرنشان کردند: تجارت مواد مخدر و مشروبات الکلی، تجارت صحیح نبوده و به جامعه ضربه می زنند، به طوری که بخش بزرگی از مشکلات امروز جامعه به معامله مواد مخدر و تجارت کالاهای نامشروع برمی گردد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی شیخ الاسلام مولانا عبدالحمید



پنج شنبه 1 اسفند 1392برچسب:, :: 9:7 ::  نويسنده : گلستانی       

 

گروه‌های تندرو و افراطی در سیستان‌وبلوچستان جایگاهی ندارند

 

82892

شیخ الاسلام مولانا عبدالحمید طی سخنانی در بیست و یکمین همایش ائمه جمعه اهل سنت سیستان و بلوچستان گفت: گروه‌ها و افراد تندرو و افراطی در میان مردم سیستان و بلوچستان جایگاهی ندارند و از این پس نیز نباید برای خود جای پایی باز کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سنت آنلاین به نقل از “ایرنا”، شیخ الاسلام مولانا عبدالحمید روز دوشنبه در ادامه نشست‌های در زاهدان افزود: ائمه جمعه و روحانیون شیعه و سنی باید مراقب اخوت و وحدت مردم باشند زیرا عده‌ای در تلاش برای ایجاد ناامنی و اختلاف در این استان هستند. وی تصریح کرد: مردم این استان اعم از شیعه و سنی و اقوام و طوایف مختلف با جان و دل از مرزهای میهن اسلامی حفاظت می‌کنند. وی افزود: باید آدم‌ربایی، سرقت، راه‌بندی و تحرکات ضد امنیتی در این منطقه از بین برود و در این زمینه علما نقش بسیار مهمی دارند. امام جمعه اهل سنت زاهدان اظهار داشت: در شرایطی که رسالت‌پذیری و مسوولیت‌پذیری در جامعه جهانی کم‌رنگ شده و مردم به رسالت خود عمل نمی‌کنند و مشکلات فراوانی عالم اسلام را در برگرفته علما و روحانیون نقش مهم و رسالت سنگینی بر عهده دارند. وی خاطر نشان کرد: علما به عنوان وارثان انبیا موظفند با فساد و بی‌دینی و دین‌گریزی، تهاجم فرهنگی و انواع منکرات مبارزه کنند. مولانا عبدالحمید گفت: امروزه تفرقه، تشتت، کشتار و خون‌ریزی و اختلاف و درگیری دامنگیر جوامع اسلامی شده و سرمنشا آن نیز دوری از قرآن و احکام الهی و سنت نبوی است. وی در عین حال بیان کرد: جای بسی خوشحالی است که مسلمانان در مسیر بیداری اسلامی قرار گرفته‌اند و نبض اسلام در حال تپش و دین‌گرایی در جامعه اسلامی در حال احیا است. مولانا عبدالحمید در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به حضور حداکثری مردم در انتخابات ۲۴ خرداد اظهار داشت: انتخاب فرزندی شایسته از فرزندان ایران اسلامی به عنوان رییس جمهوری اوضاع کشور را بهبود بخشیده و امید و نشاط را در مردم زنده کرده و اجرای قانون برای همه ملت را از اهداف و برنامه‌های دولت تدبیر و امید قرار داده است. مدیر حوزه علمیه دارالعلوم زاهدان گفت: سفر معاونین رییس جمهور و وزرای دولت به این استان نشان دهنده توجه ویژه رییس جمهوری و دولت تدبیر و امید به سیستان و بلوچستان و مردم خون‌گرم و وفادار به نظام است. امام جمعه اهل سنت زاهدان با اشاره به شکست تلاش سازمان ملل در مورد سوریه اظهار داشت: این شکست را ما پیش‌بینی می‌کردیم، زیرا مستکبران هیچ‌گاه به فکر مسلمانان نیستند و همواره در تلاش برای تامین منافع خودشان هستند. وی از حجت الاسلام والمسلمین تقوی، رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه خواست سلام گرم مردم و علمای شیعه و سنی این استان را خدمت رهبر معظم انقلاب تقدیم کند. وی افزود: به رهبر معظم انقلاب اطمینان می‌دهیم که وحدت و هم‌گرایی بین شیعه و سنی و اقوام و طوایف این استان مستحکم است و این اتحاد و همبستگی روز به روز استحکام می‌یابد و آینده بهتر و روشن‌تری را نوید می‌دهد. امام جمعه اهل سنت زاهدان با تاکید بر مشارکت بخش خصوصی در توسعه و پیشرفت استان از صاحبان سرمایه بومی که در سایر کشورها و استان‌ها سرمایه‌های خود را بکار گرفته اند خواست تا با بازگشت به این استان و سرمایه‌گذاری در بخش‌های تولید به پیشرفت و توسعه منطقه و ایجاد اشتغال کمک کنند. وی گفت: اکنون با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید زیرساخت‌ها در حال فراهم شدن برای سرمایه‌گذاری است و امیدواریم نیروهای بومی ساکن در کشورهای مختلف به استان بازگشته و برای توسعه و پیشرفت کشور سرمایه‌های خود را در همین استان بکار گیرند و از مزایای آن نیز بهره‌مند شوند.

 

GetBC(29);

سه شنبه 29 بهمن 1392برچسب:, :: 12:9 ::  نويسنده : گلستانی       

حضرت شیخ الاسلام مولانا عبدالحمید (حفظه الله) مدیر دارالعلوم زاهدان و رئیس شورای هماهنگی مدارس علوم دینی اهل سنت استان سیستان و بلوچستان روز چهارشنبه مورخ 23/11/92 بنابر دعوت مدیر و اساتید حوزه علمیه اشاعةالتوحید زاهدان به این مدرسه دینی تشریف آوردند.

ایشان در هنگام ورود با استقبال گرم اساتید و طلاب مواجه شدند و پس از حضور در مسجد اشاعةالتوحید به ادای دو رکعت نماز تحیةالمسجد پرداختند.

مدیر دارالعلوم زاهدان سپس در جمع صمیمی اساتید و طلاب این حوزه علمیه سخنانی را ایراد فرمودند.

ایشان در ابتدا با تلاوت آیه «یؤت الحکمة من یشاء و من یؤت الحکمة فقد اوتی خیرا کثیرا» سخنان خود را آغاز نمودند و ابراز خوشحالی نمودند که در جمع اساتید و طلاب این حوزه علمیه حضور یافتند.

ایشان در ادامه فرمودند: خداوند نعمت بزرگی به ما عنایت فرموده که ما را جزء جویندگان علم دین قرار داده، چرا که بالاترین علم، علم نبوت است که می توان به علم قرآن و حدیث اشاره نمود.

خداوند به بسیاری  از مردم جایگاه داده و به هیچ کسی نعمتی بالاتر از علم نداده و هیچ نعمتی وسیع تر از نعمت صبر نیست. چرا که از صبر هزاران نعمت دیگر به فرد می رسد.

الله تعالی حضرت آدم علیه السلام را مسجود ملائکه قرار داد چرا که وقتی آدم علم را آموخت بعد از آن مورد احترام ملائکه قرار گرفته و این احترام پس از کسب علم بود و آن شرف و احترامی که انسان بعد از کسب علم و دانش پیدا می کند قبل از آن ندارد و این از احسانات بزرگ پروردگار است که من و شما نمی توانیم شکر آن را ادا کنیم.

اما ناشاکری و بی قدری به علم آن است که ما نسبت به علم بی تفاوت باشیم و محبت علم در دل ما نباشد و از این فرصتی که به ما داده شد استفاده نکنیم.

علم برای آن نیست که ما بیاموزیم و برویم فقط برای مردم پیش نمازی کنیم  و برای این نیست که ما علم را برای کسب درآمد بخوانیم و باید توجه داشته باشیم که علم را فقط برای الله بخوانیم و نیت های خودمان را خالص کنیم و از خداوند بخواهیم که در راه پیشرفت اسلام از ما کار بگیرد.

باید توجه داشته باشیم که نیت ما خالص برای الله باشد و اینکه ما به زبان بگوییم این کار را برای رضای الله انجام دادیم کافی نیست و باید ما در دل نیت مان را درست کنیم.

ایشان در پایان خطاب به طلاب فرمودند: توصیه من به شما این است که سنت های حضرت رسول اکرم صلی الله علیه وسلم را پایبندی کنید و با جان و دل طابع سنت باشید.

امام جمعه اهل سنت زاهدان پس از دیدار با طلاب بازدیدی از کتابخانه حوزه علمیه اشاعةالتوحید زاهدان داشتند.

در ادامه می توانید تصاویر مربوط به حضور حضرت شیخ الاسلام مولانا عبدالحمید (حفظه الله) را مشاهده نمایید.

 

                                        لطفا ادامه مطلب راکلیک کنید



ادامه مطلب ...


سه شنبه 29 بهمن 1392برچسب:, :: 11:0 ::  نويسنده : گلستانی       

 

                                                             

اهدای کتاب ، اهدای دانش و معرفت به همنوعان است .

در اقدامی بسیار زیبا و پسندیده فرزندان حضرت مولانا یارمحمد رخشانی مجموعه 310 جلد از کتابهای بسیار ارزشمند کتابخانه شخصی مولانا یارمحمد را به کتابخانه مرکزی دارالعلوم زاهدان اهدا نمودند.

این حرکت زیبا نه تنها از بعد فرهنگی حرکتی بسیار پسندیده و فرهنگی محسوب شده و موجب تحسین و تقدیر فرهنگ دوستان قرار می گیرد بلکه از بعد معنوی نیز صدقه جاریه ای برای مرحوم مولانا یارمحمد و وارثان فرهنگ دوست ایشان نیز می باشد.

سنت وقف عموما و اهدای کتاب خصوصا در جامعه ما متاسفانه ضعیف است . گرچه همه از فرهنگ و دانش و علم دم می زنیم اما عملا آن طور که باید و شاید به آن توجه نمی کنیم . از فرهنگ دوستان و افرادی که دارای آثار فرهنگی ارزشمندی هستند دعوت می نمائیم تا برای بهره مندی جامعه از مجموعه های آنها بخصوص نسخ

خطی و سنگی مجموعه کتابهای خود را به کتابخانه مرکزی دارالعلوم زاهدان بسپارند.



پنج شنبه 17 بهمن 1392برچسب:, :: 17:37 ::  نويسنده : گلستانی       

 

 

 

جهت توضیحات مطلب به ادامه مطلب مراجعه نمایید



ادامه مطلب ...